Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi adını söylemek

Rüyada kendi adını söylemek

Rüyada kendi adını söylemek önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine, bolluk ve bereket geçireceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, ele geçen paraları gelecekte evlatlarının kendi hayatlarını kurmaları için birikime yönlendirileceğine, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, üzüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda rüya sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına alamet eder.

Rüyada kendi adını söylemek gördüyseniz:

  • Aşırılıklardan kaçınmakta fayda var.

Rüyada kendi adını söylemek parasının her zaman bereketli olacağına, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana inanılır.

Rüyada ad söylemek ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğinin adını söylemek eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına işaret eder.

Rüyada sevgilinin adını söylemek çalışmaları kötüleyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, şans ve kısmet elde edeceğine, geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada adını soyadını söylemek olur olmadık anlarda beyan edeceğine, dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine yorulur.

Rüyada birinin adını söylemek para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına, bereketin eksileceğine, akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine tabir olunur.

Rüyada adını söylemek rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına ve daha güzel ve hayırlı günler göreceğine, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına, arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına işaret eder.

Rüyada adını soyadını yazmak kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına, iş konusunda atak yapmak için şartların uygun olmadığına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, sosyal hayatını da askıya alacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments