Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayaktan öpülmek

Rüyada ayaktan öpülmek

Rüyada ayaktan öpülmek inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, maddi durumun düzeleceğine, hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, büyük fırsatlar elde edeceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, yakın bir zaman içinde kendisini daha kötü durumlarda bulacağına, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayaktan öpülmek gördüyseniz:

  • Savurgan bir yapıdasınız.

Rüyada ayaktan iğne çıkarmak kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına işarettir.

Rüyada ayaktan ısırılmak işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine, eğer evli ise eşi ile aşklarını tazeleyip birbirlerine olan sevgilerinin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayakta uzun kıl görmek herhangi bir sorun karşısında işi bilen birisine danışılacağına, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına inanılır.

Rüyada ayakta fazla parmak hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, sürekli tartışacağına, yeni projelere atılacağına işarettir.

Rüyada ayakta kıl görmek prestij kaybı yaşayacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve hayatına sakinliğin hâkim olacağına, başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine rivayet eder.

Rüyada yatalak birini ayakta görmek işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, evlat sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada ayakta yolculuk etmek bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, gösterilen sabrın tükeneceğine yorulur.

Rüyada ayakta işediğini görmek evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine, hayallerini gerçekleştirmek için beklediği önemli ve büyük fırsatlar yakalayacağına, kötü günlerin arkada kalacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments