Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliden para istemek

Rüyada sevgiliden para istemek

Rüyada sevgiliden para istemek kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına, gelirinin bir kısmı ile geleceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine, olumlu gelişmeler yaşayacağına, çok büyük ses getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliden para istemek gördüyseniz:

  • Diğerlerine direktif vermekten kaçınmanızda fayda var.

Rüyada sevgiliden para istemek iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine, kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinden para istemek hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine, yardımının olacağına, başarılı çalışmalara ortak olunacağına yorulur.

Rüyada ünlü birinden para istemek girdiği her işte büyük adımlar atacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına işaret eder.

Rüyada başlık parası istemek bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına, eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına, uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş babadan para istemek işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine alamet eder.

Rüyada anneden para istemek ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, endişe verici bazı durumlar ile karşılaşılacağına, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine alamet etmektedir.

Rüyada başbakandan para istemek yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına delalet eder.

Rüyada ölü birinden para istemek işlerdeki karın artacağına, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine, elinde bulunan imkânları yardıma muhtaç olan insanlar için kullanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments