Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgili tanıştırmak

Rüyada sevgili tanıştırmak

Rüyada sevgili tanıştırmak yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, rahat bir hayat süreceğine, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, sahte arkadaşlıklardan kurtularak çok daha kalıcı dostluklar edineceğine, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, güzel olaylarla karşılaşılacağına, işlerini yoluna koyacağına, bu sayede çok büyük kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgili tanıştırmak gördüyseniz:

  • Sonradan acı çekmemek istiyorsanız, kendinizi ona kaptırmamakta yarar var.

Rüyada eski sevgiliyi aileyle tanıştırmak insanlar tarafından takdir edileceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, belki yeni bir eve sahip olunacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin ailesiyle tanıştığını görmek güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine delalettir.

Rüyada sevgilisini ailesiyle tanıştırmak aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına inanılır.

Rüyada sevgilini aileyle tanıştırmak bayram tadında bir ömür geçireceğine, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, hayal kırıklığına işaret eder.

Rüyada sevgiliyle aileni tanıştırmak büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, kendisiyle de gururlanacağına, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliyle babayı tanıştırmak zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgili tanıştırmak işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, uzun yaşayacağına işaret eder.

Rüyada sevgiliyi aileyle tanıştırmak hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, bu gücü sıkıntıların ve sorunların çok hızlı ve sorunsuz bir şekilde çözülmesi için kullanacağına, zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments