Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyi aileyle tanıştırmak

Rüyada sevgiliyi aileyle tanıştırmak

Rüyada sevgiliyi aileyle tanıştırmak sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine, gereksiz bir harcama yapılacağına, yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına, kendisine tehlike oluşturacak her durumun farkına varacağına, büyük bir çaba gösterilmesine rağmen sorunların sürekli artacağına, yolda birçok sorunla karşılaşmalarına rağmen sıkıntı yaşamadan atlatacaklarına ve işlerinin yolunda gitmesi ile büyük bir zenginliğe ve rahatlığa kavuşacağına, kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına, sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliyi aileyle tanıştırmak gördüyseniz:

  • Tehlikeli bir durumda kalmamak için, bazı kişilerle ya da gerçek hayatla dürüst olmayan yollarla bağlantı kurmaktan ya da duyumlara göre hareket etmekten kaçınmalısınız.

Rüyada sevgilini ailenle tanıştırmak kötü günler geçireceğine, yıpranacağına, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına tabir olunur.

Rüyada sevgiliyi aileyle tanıştırdığını görmek her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına, istediği her şeyi elde edebileceğine, saygınlık kazanacağına işarettir.

Rüyada eski sevgilinin ailesiyle tanıştığını görmek mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, özellikle hayati tehlike arz eden durumlardan sıyrılarak eski rahat günlerine kavuşacağına yorulur.

Rüyada sevgiliyle aileni tanıştırmak büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, arzularının yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgilini aileyle tanıştırmak türlü musibetlere uğrayacağına, kazalardan, belalardan korunacağına, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgilinin ailesiyle tanıştığını görmek çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, bu çalışmaların hayırlı bir şekilde sonlandırılması ile insanların imrendiği ve kıskandığı bir kişi olacağına, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgilisinin ailesiyle tanıştığını görmek kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilini ailenle tanıştırdığını görmek rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, sevginin ve huzurun hâkim olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments