Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin birisiyle konuşmak

Rüyada sevdiğin birisiyle konuşmak

Rüyada sevdiğin birisiyle konuşmak sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine, aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, başarılı işler sayesinde rüya sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin birisiyle konuşmak gördüyseniz:

  • Eski bir meslektaş ya da arkadaşınızla karşılaşabilirsiniz ya da ani gelişmeler sıkıntı yaratabilir.

Rüyada sevdiğin erkekle telefonda konuşmak çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, çok kötü hissedileceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğin kişinin annesiyle konuşmak zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiği adamla konuşmak tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, işsiz ve aşsız kalmayacağına, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiyle telefonda konuşmak sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına, zahmetli bir işin altından kalkılacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğin kadınla konuşmak iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalet eder.

Rüyada sevdiği biriyle konuşmak hayırlı işe, hayat içinde çok rahat edeceğine, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği erkekle konuşmak girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine ve kendisine ait fikirlerin başkası tarafından kullanılacağına, sorunların çözülmesi için çok büyük çaba harcanacağına, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin erkekle konuşmak sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, başarılar elde edileceğine, iyi haberler alınacağına, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments