Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yemek yedirmek

Rüyada yemek yedirmek

Rüyada yemek yedirmek fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, size ait olan bir mülkün elinizden çıkabileceğine, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, para ve makam sahibi olacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına işarettir.

Rüyada yemek yedirmek gördüyseniz:

  • Bir anlaşmanın içine girmeden önce, uzun vadeli sonuçlarını hesaplamanız gerekiyor.

Rüyada akrabaya yemek yedirmek bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, varını yoğunu kaybedeceğine, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine inanılır.

Rüyada anneye yemek yedirmek zorlanacağına, sıkıntıya düşeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, Allah katında günahlarının affolacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş bir insana yemek yedirmek maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, bolluk, bereket ve rahat içinde yaşayacağına, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada oruçlu iken yemek yediğini görmek yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada çocuğa yemek yedirdiğini görmek ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı gelişmeler yaşanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada bir erkeğe yemek yedirmek kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine, arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yemek yediğimi görmek eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş babasının yemek yediğini görmek fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments