Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinle uyanmak

Rüyada sevdiğinle uyanmak

Rüyada sevdiğinle uyanmak başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına, umudunu yitirdiği konuların ilerleme ve iyileşme göstereceğine, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, iç sıkıntınızın azalacağına, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, yeni adımlar atacağına, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğinle uyanmak gördüyseniz:

  • Son derece ileri görüşlü olabilirsiniz.

Rüyada sevdiğinle uyanmak iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine, kendisini kıskanan kişilerden birinin kötülük yapmak için attığı bir adımı kazançlı bir fırsata çevireceğine, iş değişikliğine gidileceğine alamet eder.

Rüyada bağırarak uyanmak sürekli olarak emirler veren rüya sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına, sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına işaret etmektedir.

Rüyada dua okuyarak uyanmak geçiminin güçleşeceğine ve borçlarının artacağına, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine alamet etmektedir.

Rüyada sabah uyanmak tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada erken uyanmak kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, hayallerine kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada namaza uyandırılmak birçok engelin kolaylıkla aşılacağına, maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine işaret eder.

Rüyada korkup ağlayarak uyanmak işine ve ailesine dört elle sarılacağına, işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına delalet etmektedir.

Rüyada düşerken uyanmak aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına ve hep iyilik düşüneceğine, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments