Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinle kaçtığını görmek

Rüyada sevdiğinle kaçtığını görmek

Rüyada sevdiğinle kaçtığını görmek verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, güven kaybına uğrayacağına, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına, eğlenceli ve güzel günlere kavuşacağına, onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinle kaçtığını gördüyseniz:

  • Bazı yatırımlarınız konusunda hızlı kararlar alabilirsiniz.

Rüyada sevdiğinin kaçırıldığını görmek ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kızı kaçırmak herhangi bir sorun yaşamayacağına ve uzun yıllar boyunca huzur ve mutluluk için bir hayat süreceğine, güzel ve bereketli işlere gireceğine, hayırlı başlangıçlar yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinle kaçtığını görmek rızkın da ömür boyu süreceğine, huzurunun yerine gelmesi için de ihtiyacı olan tüm çarelerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğinden kaçtığını görmek büyük üzüntülere sebep olacağına, yanlış anlaşılacağına, dertlerin sonlanacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin kişinin senden kaçtığını görmek olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, kariyer planının altüst olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiyi kaçırmak maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine, üzüntülü bir döneme girileceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel olayların yakın bir zaman içinde gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin kaçmasını görmek yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, sırtının yere gelmeyeceğine, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine alamet eder.

Rüyada sevdiği tarafından kaçırılmak büyük fırsatlar yakalayacağına, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına, beklentilerinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments