Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği kişiyi kaçırmak

Rüyada sevdiği kişiyi kaçırmak

Rüyada sevdiği kişiyi kaçırmak huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine, kişinin kafasının rahat edeceğine, geçim zorluğundan kurtulacağına, başarıya ve zafere giden yolun açılacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına yorulur.

Rüyada sevdiği kişiyi kaçırmak gördüyseniz:

  • Bazı harcamalarınızı gerçekleştirebilmenin rahatlığını yaşayabilirsiniz.

Rüyada sevdiğin kişinin senden kaçtığını görmek yeni yatırımlar yapacağına, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına yorulur.

Rüyada sevdiği kişiyi kaçırmak beklentilerinin, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine tabir olunur.

Rüyada bir kişi tarafından kaçırılmak kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine işaret eder.

Rüyada bir kişinin kaçırıldığını görmek asık yüzlerin güleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına yorulur.

Rüyada bir kişinin kaçtığını görmek sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine işarettir.

Rüyada sevdiğinin kaçtığını görmek ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına yorulur.

Rüyada sevdiğinin kaçmasını görmek rüya sahibinin şansının açılacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine işarettir.

Rüyada sevdiğinin kaçırıldığını görmek ancak en kısa zamanda bu sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulup iş hayatına ve aile hayatına geri döneceğine, kafasındaki soru işaretlerinden, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, kendisiyle beraber sevdiklerinin de iyi yaşaması için elinden geleni yapacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments