Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada namazı kıldığını görmek

Rüyada namazı kıldığını görmek

Rüyada namazı kıldığını görmek emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, sorunların son bulacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, rüya sahibi erkekse şansının açılacağına, azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına yorulur.

Rüyada namazı kıldığını gördüyseniz:

  • Stres yaratan durumlardan uzak durmanız daha rahat düşünmenizi ya da karar almanızı sağlayabilir.

Rüyada derede namaz kılmak işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına alamet eder.

Rüyada padişahla namaz kılmak başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına alamet eder.

Rüyada hacet namazı kıldığını görmek dilediği gibi harcama yapacağına, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine, çok iyi bir kariyer edineceğine yorulur.

Rüyada yeşil yerde namaz kılmak işinde geniş yetkilerle donatılacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına delalettir.

Rüyada erkeklerin namaz kıldığını görmek rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına alamet eder.

Rüyada abdest alıp cuma namazı kılmak yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına, çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin namaz kıldığını görmek helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına delalettir.

Rüyada sevdiğin insanın namaz kıldığını görmek ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments