Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin karşısında ağlamak

Rüyada sevdiğinin karşısında ağlamak

Rüyada sevdiğinin karşısında ağlamak huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına, umutsuzluğa düşeceğine ve mutsuz olacağına, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine, haybeye para ve zaman harcayacağına, aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına, neşe içinde olacağına, arkasından iyi konuşulacağına, atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğinin karşısında ağlamak gördüyseniz:

  • Sağlığınızı korumalı, duygularınızı kontrol altında tutmalısınız.

Rüyada sevdiğinin karşısında ağlamak çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, dertlerin ve sorunların biteceğine ve rahat bir hayata kavuşulacağına, ancak daha sonra karşısına çıkan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar ve kazançlar elde ederek sıkıntılarından zaman içinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada karşısındakinin ağladığını görmek ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, gülen yüzünün de solacağına, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına delalet eder.

Rüyada ayna karşısında ağlamak hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, rüya sahibinin fakirleşeceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgili karşısında ağlamak yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine tabir olunur.

Rüyada anneye karşı ağlamak iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada sevdiklerinin ağladığını görmek keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine delalettir.

Rüyada sevdiğinin ağladığını görmek işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin birine sarılarak ağlamak karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına, kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments