Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği için ağladığını görmek

Rüyada sevdiği için ağladığını görmek

Rüyada sevdiği için ağladığını görmek kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine ve hayalleri gerçekleştirme yolunda birkaç adım atılacağına, eve kapanacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına, çok rahat bir hayat süreceğine, daha iyi yerlere geleceğine, hileye ve fesada başvurmayacağına, maddi anlamda bir anda statü atlayacağına delalet eder.

Rüyada sevdiği için ağladığını gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kişi sizi destekleyebilir.

Rüyada sevdiğin insanın ağladığını görmek şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, hayallerindeki eve sahip olacağına, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin için ağlamak sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, neşesine kavuşacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin birinin ağladığını görmek hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına, çevresindeki kişileri ve onlarla olan ilişkileri gözden geçirerek yeni kararlar alacağına, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin biriyle ağlamak hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntülerinin mutluluğa dönüşeceğine, kısmetinin kendinden yana olacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin kişinin ağladığını görmek yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişinin ağladığını görmek yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine, borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, bir dahaki sefer böyle kişiler ile karşılaştığında daha dikkatli davranacağına işarettir.

Rüyada sevdiği için ağladığını görmek çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin insanla ağlamak engel tanımayan biri olacağına, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine, adının hiç yok yere lekeleneceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments