Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kızı görmek

Rüyada sevdiğin kızı görmek

Rüyada sevdiğin kızı görmek darda kalacağına, geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, büyük başarılar kazanacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, içinin ve kafasının da rahat edeceğine, yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına, sevdiği kişilerle konuşurken onları dinlemediğine ve bu nedenle yalnız kalacağına, kendisini sorgulama gereği duyacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin kızı gördüyseniz:

  • Uzlaşmacı olmamanız durumunda duygusal sorunlar ortaya çıkabilir.

Rüyada sevdiğin kızı başkasıyla görmek ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğin kızla beraber olmak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, yaşam tecrübesi edineceğine ve gerek mesleğinde gerekse hayat okulunda öğrendiklerini insanlara aktaracağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızla barışmak zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, kalp kırıklıkları nedeniyle araları açılan çiftlerin sorunlarını karşılıklı konuşarak halletme yoluna gideceklerine, rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine işaret eder.

Rüyada sevdiği kızı görmek uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğin kızın gözlerine bakmak girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, eskileri yâd edeceğine işaret eder.

Rüyada sevdiği kızın parmağında yüzük görmek aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiği kızı evlenirken görmek sürpriz olayların meydana geleceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, sevinçli haberi yakınlarıyla paylaşacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin kıza kavuştuğunu görmek çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments