Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin arkadaşınla tartışmak

Rüyada sevdiğin arkadaşınla tartışmak

Rüyada sevdiğin arkadaşınla tartışmak yaptığı hatalardan ders alacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, zorlukları aşacağına, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin arkadaşınla tartışmak gördüyseniz:

  • Sadece rutinden kurtulmak isteyeceğiniz bir süreçte olacaksınız.

Rüyada sevdiğin arkadaşınla tartışmak çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına, gelir kaynaklarının yok olacağına, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kızla tartışmak çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına işarettir.

Rüyada sevdiğinle tartışmak duyguların karşılık bulacağına, zengin için yoksulluğa, çok bereketli ve verimli bir dönem yaşayacağına işarettir.

Rüyada sevdiği insanla tartışmak maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, başarılarını arttıracağına, esenlik içinde olacağına, ferahlayacağına, rahatlayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin insanla tartışmak kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin biriyle tartışmak yapılan çalışmalarda birçok kişinin ekmek yemesinin sağlanacağına, kısmetinin ve başarıya giden yollarının açık, bahtının da çok parlak olacağına, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişiyle tartışmak sevdiği kimseden hayır göreceğine, kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği biriyle tartışmak birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, zarar ettiği işleri kara geçireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments