Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatakta yatan birini görmek

Rüyada yatakta yatan birini görmek

Rüyada yatakta yatan birini görmek ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, neşeleneceğine, yarınlarına umutla bakacağına, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine, kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bu destek sayesinde birçok değişim yaşanacağına, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine rivayet eder.

Rüyada yatakta yatan birini gördüyseniz:

  • Sizi sevmeyen birisi çevrenizdedir.

Rüyada yatakta yatan görmek çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve kendisini başarılı işlerde bulacağına, hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yatakta yatan hasta görmek sevineceğine, adeta havalara uçacağına, ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına inanılır.

Rüyada eşinin yatakta yattığını görmek atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, aile hayatında büyük bir mutluluğun yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada yatakta yatan kadın görmek sağlık sorunu yaşayan bir akrabasının durumunun düzelmesi için elinden gelen her şeyi yapacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi ve sevdiği kişiler ile işlerine büyük etki edecek çalışmalar yapması sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yatakta yatarken görmek bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına rivayet eder.

Rüyada yatakta yatan bir kadın görmek kısmetin ve şansın açılacağına, rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, inancından sapacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine işarettir.

Rüyada biriyle yatakta yattığını görmek oldukça uzun bir yolculuğa, her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına alamet eder.

Rüyada yatakta yatan adam görmek sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments