Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin uçtuğunu görmek

Rüyada sevdiğinin uçtuğunu görmek

Rüyada sevdiğinin uçtuğunu görmek çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, herkesin istediği şeye kavuşacağına, kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğinin uçtuğunu gördüyseniz:

  • Hali hazırda devam eden işler, planlar, ilişkiler veya projler sizi umutlandırıyor ya da en azından pozitif düşünmenize neden oluyor olabilir.

Rüyada sevdiğinin uçtuğunu görmek büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine, verimli işlere gireceğine, ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine işarettir.

Rüyada parmak ucunda yürümek kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, sevilen bir dostu kaybetmeye, çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada uçuşan perde görmek başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, borçları varsa ödeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada uç kutusu görmek güvenliğinden vazgeçeceğine, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine işaret eder.

Rüyada kolye ucu bulmak millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada uçan otomobil görmek işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada helikopterin havada uçtuğunu görmek bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, stresten uzaklaşılacağına, çok daha hayırlı yollara girileceğine, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada uçan halıya binmek ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments