Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği kızı kaçırmak

Rüyada sevdiği kızı kaçırmak

Rüyada sevdiği kızı kaçırmak uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, rahatlayacağına, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiği kızı kaçırmak gördüyseniz:

  • Sizden bilgi saklayan ya da yanlış bilgilendiren kişiler nedeniyle yanlış kararlar alabilir veya sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Rüyada sevdiği kızı kaçırmak kendi hataları ile yüzleşeceğine, arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızı kaçırmak mutluluğu, başarıyı, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kızın kocaya kaçtığını görmek henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kızın kaçırıldığını görmek ticaretin önünün açılacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kızının kaçırıldığını görmek herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, kazancının azalacağına rivayet eder.

Rüyada kızı kaçırmak neşesinin, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, sadece kendisini düşüneceğine, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına rivayet eder.

Rüyada bir kızın kocaya kaçtığını görmek yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına delalettir.

Rüyada kızını kocaya kaçmış görmek hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments