Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin hastalandığını görmek

Rüyada sevdiğinin hastalandığını görmek

Rüyada sevdiğinin hastalandığını görmek kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, iş yerinde çok zarar edileceğine ve maddi ve manevi büyük travmalar yaşanacağına, işlerindeki karın artacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, şansın kapanacağına, rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine ve bu yüzden kendi kendisine çok büyük bir kızgınlık besleyeceğine ve sürekli kötü düşüncelere kapılacağına, uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğinin hastalandığını gördüyseniz:

  • Doğru dürüst bilgi sahibi olmamanız durumunda sizden fayda sağlamaya çalışan kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada sevdiğin kişiyi hasta görmek ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, işinde verimsiz olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği kişinin hasta olduğunu görmek yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine işarettir.

Rüyada sevdiklerini hasta görmek büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına işarettir.

Rüyada sevdiği birini hasta görmek gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine, işlerini yoluna sokacağına ancak daha sonra edilen yardıma rağmen düşmanlarla işbirliği içerisine gireceğine, yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği insanı hasta görmek manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği birinin hastalandığını görmek aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, işlerin daha kötüye gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin birini hasta görmek hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, hayatının da zorlaşacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine inanılır.

Rüyada sevdiği birinin hasta olduğunu görmek çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına ve çok büyük zararlara uğranan bir dönemin kapanıp çok büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments