Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği insanı hasta görmek

Rüyada sevdiği insanı hasta görmek

Rüyada sevdiği insanı hasta görmek kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiği insanı hasta gördüyseniz:

  • Maddi veya yaratıcı bir alanda fark edilmeden ya da beklenmedik şekilde oluşan bir değişiklik sizi heyecanlandırmış olabilir.

Rüyada sevdiğin insanı hasta görmek yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, böylece hayatının kolaylaşacağına işarettir.

Rüyada sevdiği insanı hasta görmek kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine, rahat şekilde yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada hasta insanın iyileştiğini görmek sonunda hayır getiren bir habere kavuşacağına, bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine tabir olunur.

Rüyada hasta insanı sağlıklı görmek uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına alamet eder.

Rüyada sağlıklı bir insanı hasta görmek zorlukları aşacağınıza ve rahata ereceğinize, evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine, sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada insanı hasta görmek moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, sıkıntılı durumlar yaşayacağına, onların gerçek yüzüyle karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada hasta insanı ölmüş görmek yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, kişinin daha çok kazanacağına, uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına rivayet eder.

Rüyada ölen insanı hasta görmek işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments