Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kişinin bayıldığını görmek

Rüyada sevdiğin kişinin bayıldığını görmek

Rüyada sevdiğin kişinin bayıldığını görmek gün günden daha da kötüye gideceğine, yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, dirliğin bozulabileceğine, özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin bayıldığını gördüyseniz:

  • Olumlu gelişmeleri sevdiğiniz bir kişiyle kutlamak isteyebilirsiniz.

Rüyada sevdiğin kişinin bayıldığını görmek büyük bir üzüntü yaşayacağına, bazı kişiler tarafından çok kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, içsel güvensizliklerinize delalet eder.

Rüyada bir kişinin bayıldığını görmek parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bahtının açık olacağına, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine işarettir.

Rüyada sevdiğinin bayıldığını görmek pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin bayıldığını görmek keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine, işlerin bir anda azalacağına, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine işarettir.

Rüyada ağlayarak bayılmak refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, garanti olacak bir yer edineceğine, onları koruyup kollayacağına alamet eder.

Rüyada babanın bayıldığını görmek sıkıntılarının ve dertlerinin çok yakın bir zamanda neşeye ve sevince dönüşeceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi bayıldığını görmek çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına işaret eder.

Rüyada bilerek bayılmak bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, kurtuluşa ereceğine ve aradığı huzuru yakalamayı başaracağına, yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments