Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğini nişanlısıyla görmek

Rüyada sevdiğini nişanlısıyla görmek

Rüyada sevdiğini nişanlısıyla görmek bunalacağına, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine inanılır.

Rüyada sevdiğini nişanlısıyla gördüyseniz:

  • Güvendiğiniz biri size ihanet edebilir.

Rüyada sevdiğinin parmağında nişan yüzüğü görmek işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına ve ailesi ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına, başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine inanılır.

Rüyada sevdiği insanla nişanlanmak insanlar tarafından takdir edileceğine, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğinin başkasıyla nişanlandığını görmek onlara doyasıya sarılacağına, sevdiğini söyleyeceğine, kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, kazançlı bir adım atılacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğinin nişanlandığını duymak herhangi bir zarara uğranmayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, korkularının yok olacağına, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin biriyle nişanlanmak uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına, kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğini nişanlısıyla görmek gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, yeni mallara sahip olacağına, uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına inanılır.

Rüyada sevdiği insanın nişanlandığını görmek kazancının sağlam ve sabit olacağına, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin kişiyi başkasıyla nişanlanırken görmek her konuda şansın yaver gideceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine, aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments