Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin başkasıyla nişanlandığını görmek

Rüyada sevdiğinin başkasıyla nişanlandığını görmek

Rüyada sevdiğinin başkasıyla nişanlandığını görmek dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, dualarına karşılık alacağına, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin başkasıyla nişanlandığını gördüyseniz:

  • Tepki vermeden önce kendinize zaman tanıyın.

Rüyada sevdiğini nişanlı görmek onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine, kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına, kendi işini açacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişinin nişanlandığını görmek uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği insanla nişanlandığını görmek kazancını büyük miktarda arttıracağına, çareye ve çözüme ulaşacağına, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına işarettir.

Rüyada sevdiğinle nişanlanacağını görmek bazı büyük sorunlarla uğraşılacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, zor durumlarla karşı karşıya kalınacağına delalettir.

Rüyada sevdiği insanla nişanlanmak kötü gününü de paylaşacağına, ticaret sektörüne atılacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğini başkasıyla nişanlı görmek girilen bütün işlerde zarar edileceğine, eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğinizin nişanlandığını görmek bir sebeple sıkıntı çekeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiyle nişanlandığını görmek esenlik bulacağına, rahata ereceğine, sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de Allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına, hayallerine, isteklerine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments