Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi saçının kısa olduğunu görmek

Rüyada kendi saçının kısa olduğunu görmek

Rüyada kendi saçının kısa olduğunu görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, önümüzdeki günlerde bir sıkıntı atlatacağınıza, aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına, maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine, kendisine başarı ve mutluluk getireceğine, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına tabir olunur.

Rüyada kendi saçının kısa olduğunu gördüyseniz:

  • Dikkatli olmanızda fayda var.İş hayatınızda bir değişim süreci içine girmiş olabilirsiniz.

Rüyada saçımın kısa olduğunu görmek konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine, mutluluk ve saadete, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine işarettir.

Rüyada kısa saçlı kadın görmek çok başarılı adımlar atacağına, bu adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçını kısacık kestirmek epey bir zarara uğrayacağına, gelecekte güzel günlere kavuşacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine yorulur.

Rüyada eşini kısa saçlı görmek hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, yeni bir hayat kurulacağına rivayet eder.

Rüyada kendi saçını kısa görmek yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin saçlarını kısa görmek kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına rivayet eder.

Rüyada saçın kısa olduğunu görmek kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına, sağlığının bozulmayacağına, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiği kızı kısa saçlı görmek düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments