Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğini gülerken görmek

Rüyada sevdiğini gülerken görmek

Rüyada sevdiğini gülerken görmek hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, kazancının ve canın güvence altında olacağına, huzursuz bir ortamdan çıkılacağına, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine, hane içinde tartışmaların başgöstereceğine, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, yaşam şartlarının düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğini gülerken gördüyseniz:

  • Hangi konuya ağırlık vermeniz gerektiğine doğru karar vermelisiniz.

Rüyada sevdiğin kişiyi gülerken görmek onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine alamet eder.

Rüyada sevdiği kızı gülerek görmek hayırlı biri ile mutlu bir evlilik yapacağına, bunun verdiği motivasyon sayesinde her zorluğun üstesinden kolaylıkla geleceğine, şansının döneceğine delalettir.

Rüyada sevdiğine gül vermek sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına inanılır.

Rüyada sevdiğine kırmızı gül vermek amaçlarını yerine getireceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin kişiden gül almak çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine ve kendisine uygun bir işe girerek rakiplerine fark atacağına, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine delalet eder.

Rüyada sevdiği kişiden kırmızı gül almak evi yoksa ev alacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, başarıya ulaşacağına işaret eder.

Rüyada sevdiği kişiden gül almak çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına, inancının eksileceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğin kızı gülerken görmek makbul olan mallar edineceğine, rızkın genişleyeceğine, bu sayede rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments