Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğini deli görmek

Rüyada sevdiğini deli görmek

Rüyada sevdiğini deli görmek çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya, dünya malına kavuşulacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, esenlik içinde olacağına, ticaret hayatına atılması halinde başarıdan başarıya koşacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğini deli gördüyseniz:

  • Unutmamanızda fayda var, cesur olun.

Rüyada sevdiğini deli görmek sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada deli koyun görmek sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, başarıya giden yolunun aydınlık olacağına, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayağının delindiğini görmek iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada delinin saldırdığını görmek uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına, girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine alamet eder.

Rüyada deli gibi öpüşmek iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada deli koşturmak anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına yorulur.

Rüyada gökyüzünün delindiğini görmek tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, güzel günlerle tanışılacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasını deli görmek kısa süreli de olsa büyük bir başarı kazanacağına, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments