Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğini başkasıyla evlendiğini görmek

Rüyada sevdiğini başkasıyla evlendiğini görmek

Rüyada sevdiğini başkasıyla evlendiğini görmek yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına, çok rahat bir hayat süreceğine, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, aksiliklerin başgöstereceğine ve aynı yoldan gidilen bir kişi ile karşılaşılan ortak bir sorun için işbirliği yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğini başkasıyla evlendiğini gördüyseniz:

  • Karşıt görüşlere açık olmamak veya kabalaşmak yararlı sonuçlar doğurmayabilir.

Rüyada sevdiğin erkeğin evlendiğini görmek illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine, kötü haberlerin alınacağına, hatalarını düzelteceğine inanılır.

Rüyada sevdiğin adamın evlendiğini görmek dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğinden başkasıyla evlenmek mal ve para kazanılacağına, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızın evlendiğini görmek kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına, başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyi başkasıyla evlendiğini görmek uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, kafasının rahat olacağına delalet eder.

Rüyada sevdiği adamla evlenmek oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızın başkasıyla evlendiğini görmek arkadaşlık ilişkilerinin uzun yıllar boyunca kötüleşeceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, sorunlu zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada sevdiğin biriyle evlendiğini görmek haneden birinin ayrılacağına, rahatın kaçacağına, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine ve sıkıntıların atlatılacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments