Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kızın başkasıyla evlendiğini görmek

Rüyada sevdiğin kızın başkasıyla evlendiğini görmek

Rüyada sevdiğin kızın başkasıyla evlendiğini görmek en büyük hayalinin gerçekleşeceğine, geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına, içine düşen fesada yeniliceğine, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına aynı zamanda da kendisine başarı, mutluluk, huzur ve kazanç getireceğine, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, insanlardan takdir toplayacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin kızın başkasıyla evlendiğini gördüyseniz:

  • Yeni tanıştığınız kimselerden bazı zararlar görebilirsiniz.

Rüyada sevdiğin kızla evlendiğini görmek zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, hak yiyeceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği kızın başkasıyla evlendiğini görmek mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, güleceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğin kızın başkasıyla evlendiğini görmek uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızla evlenmek zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına delalettir.

Rüyada sevdiğin kızın evlendiğini görmek verilen vaatlerin yerine getirileceğine, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği kızın evlendiğini görmek elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, güvenini sarsacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiği kızla evlendiğini görmek hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiği kızla evlenmek haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Tayfun

Merhaba iyi günler 2 gündür şu anda ayrı olduğum lâkin sevdiğim kızı rüyamda ilkinde ortak arkadaşlarımız olan 2 kişiden evlendiğini duyuyorum ve aramaya başlıyorum ararken de bir asansöre biniyorum havaya çıkıyorum, sonra da arabaya biniyorum, diğerinde ise yine gelinlik giymiş düğününden geçiyorum sonra da ailesi ile birlikte bir evde oturuyorum babasi telefonumda resinler var ise sil gibi birşey ler diyor lakin sonra da babasi ile tamirat gibi birşeyler yapiyoruz