Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğini başkasına sarılırken görmek

Rüyada sevdiğini başkasına sarılırken görmek

Rüyada sevdiğini başkasına sarılırken görmek büyüyeceğine, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına, çok büyük işlere adın yazdıracağına, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, çok büyük adımlar atılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, her zaman hakkına sahip çıkacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğini başkasına sarılırken gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin yaptıkları ya da söyledikleri huzursuzluk nedeni olabilir.

Rüyada sevdiğin insanın sarıldığını görmek olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada sevdiğin adamla sarılmak yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğini sarılmak yetki ve söz sahibi olacağına, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada çok sevdiğin birine sarılmak çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine yorulur.

Rüyada sevdiği birine sarılmak işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve rahata erileceğine, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğine sarılıp öpmek çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine, Allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bu durum sayesinde iş hayatının da düzene gireceğine yorulur.

Rüyada sevdiğinle sarılıp uyumak yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğine sımsıkı sarılmak sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, rahat edeceğine, ferahlayacağına, tazeleneceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments