Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kişiyi başka biriyle görmek

Rüyada sevdiğin kişiyi başka biriyle görmek

Rüyada sevdiğin kişiyi başka biriyle görmek arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye, ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, içinin de rahat edeceğine, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, kısmetlerinin artacağına, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyi başka biriyle gördüyseniz:

  • Bazı konularda kafanız karışabilir, gerçeği görmekte, olayları çözmekte veya ipuçlarını yakalamakta zorlanabilirsiniz ya da kafa karışıklığı yaratan her ne ise, siz buraya onu koyabilirsiniz.

Rüyada sevdiğin kişiyi başka biriyle görmek büyük bir üne sahip olunacağına, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, çok üzüntülü bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada sevdiği kişinin başka biriyle evlendiğini görmek hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, yeni gayrimenkuller alınacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiyi başka biriyle görmek ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, çok büyük üzüntüler yaşanmasına sebep olacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kişinin başka biriyle evlendiğini görmek daha büyük saygınlık kazanılacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, bu kişiler sayesinde gün geçtikçe daha iyi bir duruma geleceğine, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına tabir olunur.

Rüyada başka bir kişinin annesini görmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına yorulur.

Rüyada başka bir kişinin namaz kıldığını görmek başka işler deneyeceğine, çok kötü günler geçirileceğine, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada başka bir kişinin kanser olduğunu görmek rüyayı gören kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine ve işinin ehli biri olacağına, ele geçecek ve devamı olmayacak mala rivayet etmektedir.

Rüyada başka bir kişiyi hamile görmek rüya sahibinin fakirleşeceğine, daha fazla kazanç getireceğine, hayırlı kişiler ile çıkılan bir yolda çok güzel işlere imza atılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments