Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğini aramak

Rüyada sevdiğini aramak

Rüyada sevdiğini aramak kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, hayırlı kişiler ile çıkılan bir yolda çok güzel işlere imza atılacağına, zorluklarını aşacağına, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, sektöründe rakip tanımayacak kadar güçlü hale geleceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğini aramak gördüyseniz:

  • Belli konularda bazı sözler vermeden önce sahip olduklarınızı veya hissettiklerinizi doğru değerlendirmeniz gerekiyor.

Rüyada sevdiğini telefonla aramak amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına delalettir.

Rüyada sevdiği birini aramak hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyi aramak gelirini de büyük oranda arttıracağına, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kişiyi telefonla aramak gelirinin bir kısmı ile geleceğine, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin birinin aradığını görmek rüya sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, imkanlarının artacağına, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin seni aradığını görmek uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğini aramak geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, rahata ve huzura kavuşacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine ve rüya sahibinin aksiliklere ve engellere takılmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin birini aramak elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, büyük bir boşluğa düşeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments