Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin birinin aradığını görmek

Rüyada sevdiğin birinin aradığını görmek

Rüyada sevdiğin birinin aradığını görmek o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, hayatıyla ilgili kararlar almadan önce muhakkak ailesine danışacağına, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin birinin aradığını gördüyseniz:

  • Evdeki sorunlar profesyonel hayatınızın önüne geçebilir.

Rüyada sevdiğin kişiyi aramak kendisi için faydalı şeyler yapacağına, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine delalet eder.

Rüyada sevdiği birini aramak eline geçen gelirin de çoğalacağına, yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğini telefonla aramak herkesten ileriye gideceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin birini aramak tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, işinin başından ayrılmayacağına, amaçlardan sapmaya rivayet eder.

Rüyada sevdiğini aramak çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine, her zaman haklının yanında olacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğini aramak bulamamak ağız tadının da kaçacağına, manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğinin telefonla aradığını görmek büyük bir projenin başına geçileceğine, zor zamanların geride kalacağına, başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına inanılır.

Rüyada sevdiği kişiyi aramak gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments