Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğine yemek yapmak

Rüyada sevdiğine yemek yapmak

Rüyada sevdiğine yemek yapmak ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, sözler sarf edeceğine, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğine yemek yapmak gördüyseniz:

  • Eldivenleri takıp, temizliğe başlamalısınız.

Rüyada sevdiğin kişiyle yemek yapmak her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğine yemek yapmak İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada sevdiğinle piknik yapmak sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına, çok zor bir yoldan geçeceğine, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğine kahve yapmak hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine, sevip saydığı bir birey olunacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin kişiye masaj yapmak iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğinin resmini yapmak kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, çevresindekilere her zaman büyük yardımlarda bulunacağına, işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına yorulur.

Rüyada sevdiğine masaj yapmak büyük problemler yaşanacağına, kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine işarettir.

Rüyada sevdiğinle alışveriş yapmak ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments