Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinden haber alamamak

Rüyada sevdiğinden haber alamamak

Rüyada sevdiğinden haber alamamak ailesini kaybedeceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, huzurunun bozulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinden haber alamamak gördüyseniz:

  • Zayıf konuma düşmemeye veya o şekilde görünmemeye dikkat etmelisiniz.

Rüyada sevdiğinden haber alamamak hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına tabir olunur.

Rüyada birinden haber alamamak geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölüm haberi alarak ağlamak güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, çok büyük çaba sarf edeceğine, zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ala balık yediğini görmek iş hayatında parlak bir döneme girildiğine, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, hatırı sayılır ve sözü geçen kişi haline geleceğine alamet eder.

Rüyada burundan nefes alamamak ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, kazançlı bir işin başına geçileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına işarettir.

Rüyada ala keçi görmek işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, şüpheli bir olay yaşanacağına, işlerin kapanacağına inanılır.

Rüyada virajı alamamak büyük başarılara imza atacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına, eşlerin muhabbetinin artacağına alamet eder.

Rüyada abdest alamamak mesleğindeki verimliliğinin artacağına, borçların sonlandırılacağına, kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments