Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinden gül almak

Rüyada sevdiğinden gül almak

Rüyada sevdiğinden gül almak maddi gücünün yerine geleceğine, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarının çözüleceğine, hayatınızın neşe dolacağına, güzelleşeceğine, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine ve Allah tarafından korunacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğinden gül almak gördüyseniz:

  • Belli işlerinizi bitirebilmek için gereken zamanı ayırmanız gerekiyor.

Rüyada sevdiğini gülerek görmek büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bu sayede elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine yorulur.

Rüyada sevdiğini gülerken görmek maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, elinin bolluk göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına işaret eder.

Rüyada sevdiği kişiden gül almak maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına, güzel ve mutlu günler görüleceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğini güler yüzlü görmek onu uyaracağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına işaret eder.

Rüyada sevdiğinden kırmızı gül almak imkanlarının çoğalacağına ve hayatının kusursuz hale geleceğine, dost ve akrabaları ile mutlu olacağına, rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğine gül vermek çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına işarettir.

Rüyada sevdiği insanı gülerken görmek yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğine kırmızı gül görmek eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments