Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine çorap görmek

Rüyada birine çorap görmek

Rüyada birine çorap görmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, büyük ve önemli bir kimse olacağına tabir olunur.

Rüyada birine çorap gördüyseniz:

  • Herşeyden önce önemli konumlardaki kimseleri hoş tutmalı, onların bazı kaprislerine katlanmalısınız.

Rüyada yeşil çorap vermek bir sebeple eşi ile arasının açılacağına, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına ve zorluklar karşısında kendisine inancını tazeleyerek mücadele vermeye devam edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına işaret eder.

Rüyada kirli çoraplar görmek canının kıymetini bileceğine, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine işarettir.

Rüyada mavi bebek çorabı görmek çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine ancak bu durumlar karşısında yılmayıp azim ve sabır göstererek zorlukların üstesinden geleceğine ve başarılı olacağına, arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına yorulur.

Rüyada çorabı delik görmek yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine, kinin ve nefretin son bulacağına, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeni çorap giymek geleceğine bakacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına yorulmaktadır.

Rüyada birine siyah çorap vermek hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına, hayatının ilerleyen zamanlarında kendisini kanıtlayabileceği bir fırsat yakalayarak kısa süre içinde şöhret olacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada fileli çorap görmek borcunun da hafifleyeceğine, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, çevresindeki insanların da desteği ile her zaman en iyi olmaya çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada çorap çıkarmak meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments