Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinden ayrılmak

Rüyada sevdiğinden ayrılmak

Rüyada sevdiğinden ayrılmak ünleneceğine, ters giden bir durumla karşılaşılacağına, çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, rüyayı gören kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına, bir yandan cenaze olacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, fakirliğinin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinden ayrılmak gördüyseniz:

  • Yeni çözüm yolları göstermeye veya yeni yöntemlerle işlerin daha çabuk hallolabileceğini anlatmaya çalıştığınız inatçı, tutucu veya sabit fikirli kişiler sabrınızı zorlayabilirler.

Rüyada sevdiğin kişiyle ayrıldığını görmek müşkül durumların üstesinden geleceğine, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine, yaşanan zor günlerin biteceğine, ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiklerinden ayrılmak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, kafasının sakinleşeceğine, onun iyi olduğunu öğreneceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayrıldığın sevdiğini görmek hayatına yeni bir yön vereceğine, kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma, muradına ereceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğinle ayrıldığını görmek mevcut hayat düzenini yeniden kuracağına, övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada sevdiği kişiden ayrılmak iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinle ayrılmak insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, ruhen rahatlığa erileceğine, işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayrıldığı sevdiğini görmek elini tutup, gözünün yaşını sileceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğinden ayrılmak tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, diğer aile bireylerinin de işe katılacağına, büyük borçların altında ezileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments