Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayrıldığı sevdiğini görmek

Rüyada ayrıldığı sevdiğini görmek

Rüyada ayrıldığı sevdiğini görmek en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına, çalışkanlık ve disiplinle birlikte iman gücüyle de hareket eden rüya sahibinin asla dara düşmeyeceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayrıldığı sevdiğini gördüyseniz:

  • Bazı konularda aksilikler ya da rötarlar söz konusu olabilir.

Rüyada sevdiğin insandan ayrılmak yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine inanılır.

Rüyada sevdiklerinden ayrılmak hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, moral bozukluğu yaşanacağına delalet eder.

Rüyada ayrıldığı sevdiğini görmek zahmetli bir işin altından kalkılacağına, tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere, huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişiyle ayrılmak yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, küslüklerin biteceğine, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine alamet eder.

Rüyada sevdiği insandan ayrıldığını görmek sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiği kızdan ayrılmak rüya sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına, eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına, sorunların bu sayede aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği insandan ayrılmak akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına, uzun süre boyunca tartışmalarla karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğinle ayrılmak hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına, mutlu olacağına, hafifleyeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments