Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği kişiden ayrılmak

Rüyada sevdiği kişiden ayrılmak

Rüyada sevdiği kişiden ayrılmak ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, saygı değer bir konuma çıkacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, planlarının gerçekleşeceğine, müşterilerin ya da siparişin çoğalacağına, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, hayatın yoluna gireceğine, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine alamet eder.

Rüyada sevdiği kişiden ayrılmak gördüyseniz:

  • Sizinle benzer düşüncelere sahip kişilerle iiş birliğine girmeniz belli amaçlarınıza ulaşmanızı sağlayabilir.

Rüyada sevdiği kişiden ayrıldığını görmek heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yeni ev eşyaları alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiden ayrılmak kendisi için isabetli adımlar atacağına, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişiyle ayrıldığını görmek elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, kişinin gönlünün ferahlayacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişiden ayrıldığını görmek bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişiyle ayrılmak günah işlemekten korunacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, dünya malı elde edeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiden ayrılmak dost ve akrabaların şaşırtılacağına, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, imkanlarının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayrıldıgı kişiyi görmek işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine tabir olunur.

Rüyada ayrıldığın kişiyle barıştığını görmek bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments