Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parayı toprağa gömmek

Rüyada parayı toprağa gömmek

Rüyada parayı toprağa gömmek sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına, depresif ruh halindeyseniz kurtulacağınıza, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine rivayet eder.

Rüyada parayı toprağa gömmek gördüyseniz:

  • İnsanlara karşı düşüncesiz davranışlarda bulunabilirsiniz.

Rüyada toprağa para gömmek maddi anlamda kendisini toparlayacağına, geleceğe olan inancını yitireceğine, eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada parayı toprağa gömmek gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzüğü toprağa gömmek dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına inanılır.

Rüyada sevdiğini toprağa gömmek gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine, büyük bir adım atılacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine yorulur.

Rüyada toprağa soğan gömmek problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, sevilen ve aranılan biri haline geleceğine işaret eder.

Rüyada toprağa et gömmek üzüntülerinin çok yakında biteceğine, daha isabetli kararlar alacağına, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada toprağa eşya gömmek emeklerinin boşa gideceğine, istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine, çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına inanılır.

Rüyada muskayı toprağa gömmek iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, kendisine yardım edecek iş konusunda deneyimli bir kişi sayesinde maddi ve manevi olarak büyük ilerleme yapacağına, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments