Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızını ağlarken görmek

Rüyada kızını ağlarken görmek

Rüyada kızını ağlarken görmek huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kızını ağlarken gördüyseniz:

  • Yaşamsal seçimler yapmanızı gerektiren konular söz konusu olabilir.

Rüyada sevdiğin kızın ağlamasını görmek rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına, bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına, canının sağ olacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine delalettir.

Rüyada bir kızı ağlarken görmek kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağlayan kızını görmek huzurunu kaybedeceğine, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, zor durumlarla karşı karşıya kalınacağına rivayet eder.

Rüyada kızını ağlayarak görmek üzüleceğine, hayallerine kavuşacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine inanılır.

Rüyada bir kızı ağlatmak çok büyük mutluluk yaşanacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, onunla mutlu bir hayat kuracağına, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kızını ağlarken görmek her zaman hürmet göreceğine, eline yeni fırsatların geçeceğine, emrinde insan çalıştıracağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine işarettir.

Rüyada sevdiğin kızı ağlarken görmek hedeflere ulaşılacağına, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, yorgun ve gergin günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada sevdiği kızı ağlarken görmek sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments