Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızını ağlayarak görmek

Rüyada kızını ağlayarak görmek

Rüyada kızını ağlayarak görmek herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına, güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına, iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine, tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına, dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına, bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına alamet eder.

Rüyada kızını ağlayarak gördüyseniz:

  • Aynı an da uğraşılması gereken pek çok konu ortaya çıkabilir.

Rüyada bir kızı ağlarken görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine alamet eder.

Rüyada kızını ağlayarak görmek hata yapmaya deva etmesi halinde hem ailesine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına inanılır.

Rüyada bir kızı ağlatmak planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine delalettir.

Rüyada ağlayan kızını görmek iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, kişinin tüm hayatının değişeceğine, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızı ağlarken görmek çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin kızın ağlamasını görmek elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına, eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına delalettir.

Rüyada sevdiği kızı ağlarken görmek çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına tabir olunur.

Rüyada kızını ağlarken görmek sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına, sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments