Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği kişiyi nişanlanırken görmek

Rüyada sevdiği kişiyi nişanlanırken görmek

Rüyada sevdiği kişiyi nişanlanırken görmek yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine, iftiraya uğrayacağına, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına inanılır.

Rüyada sevdiği kişiyi nişanlanırken gördüyseniz:

  • Konuşmalar sevdiğiniz kişilerle sorun yaşamanıza neden olabilir.

Rüyada sevdiği kişinin başkasıyla nişanlandığını görmek kolaylığa kavuşacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişiyle nişanlanmak bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, işlerinin bu yüzden aksayacağına, sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyi başkasıyla nişanlanırken görmek üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kişinin nişanlandığını görmek doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına delalet eder.

Rüyada sevdiği kişinin nişanlandığını görmek borçlarının ödeneceğine, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin kişiyle nişanlandığını görmek kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, maddi olarak kolaylık içinde olacağına, girdiği projelerden zararla çıkacağına yorulur.

Rüyada sevdiği kişiyle nişanlandığını görmek çok rahat edilecek bir işe girileceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine delalettir.

Rüyada sevdiği kişiyi nişanlanırken görmek her hayalini de gerçekleştireceğine, fakir fukaraya yardım edeceğine, hanesine bolluk geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments