Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kişinin başkasıyla nişanlandığını görmek

Rüyada sevdiğin kişinin başkasıyla nişanlandığını görmek

Rüyada sevdiğin kişinin başkasıyla nişanlandığını görmek ekmeğine leke süreceğine, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, ferahlığa çıkılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yeni bir yol çizileceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, canını sıkılacağına, hedeflerine kavuşacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin kişinin başkasıyla nişanlandığını gördüyseniz:

  • Sizi destekleyen veya alkışlayan kişiler istediğiniz şekilde davranmanızın veya istediğiniz yolda ilerlemenizin önünü açabilirler.

Rüyada sevdiğin kişiyle nişanlanmak nefsini terbiye etmeyi başaracağına, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiyle nişanlandığını görmek ters giden durumların düzeltileceğine, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiyi nişanlanırken görmek ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine delalet eder.

Rüyada sevdiği kişinin başkasıyla nişanlandığını görmek kar sağlayacağı işlere gireceğine, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin nişanlandığını görmek sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, övgülerle ve başarılarla dolu bir yaşam sürüleceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği kişinin nişanlandığını görmek bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişinin başkasıyla nişanlandığını görmek anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine inanılır.

Rüyada sevdiğin kişiyi nişanlı görmek yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, hayatından yana hayır bulacağına ve rahatlığa ereceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments