Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğini askere yollamak

Rüyada sevdiğini askere yollamak

Rüyada sevdiğini askere yollamak huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, parasını ve işini kaybedeceğine, mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına, kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, masa başı bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğini askere yollamak gördüyseniz:

  • Ummadığınız anda beklenmedik bir pürüzle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada sevdiğini askere yollamak hayat boyu çok sevileceğine, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada askere yollamak kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına, işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına, uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada asker yollamak aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada sevgiliyi askere yollamak kazancını hiç ummadığı kadar arttıracağına, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada çocuğunu askere yollamak girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, zorlukların artacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine işaret eder.

Rüyada oğlunu askere yollamak hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, çözüm bulmak için fikir danışacağına, çok güzel günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşını askere yollamak sorunların kısa sürede aşılacağına, rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine yorulur.

Rüyada eşini askere yollamak işlerinin hızlanacağına, işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments