Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada örtü kaldırmak

Rüyada örtü kaldırmak

Rüyada örtü kaldırmak elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine, ekmeğinin çoğalacağına, işlerini yoluna koyacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, çözmek için başkalarından yardım isteneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada örtü kaldırmak gördüyseniz:

  • Tehlikeli bir durumda kalmamak için, bazı kişilerle ya da gerçek hayatla dürüst olmayan yollarla bağlantı kurmaktan ya da duyumlara göre hareket etmekten kaçınmalısınız.

Rüyada örtü kaldırmak başarısızlığı karşısında yıkılacağına, güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada havaya kaldırmak maddi ve manevi olarak kötü bir hale düşüleceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına, sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine inanılır.

Rüyada yara kabuğu kaldırmak farklı iş alanlarına yöneleceğine, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, girdiği her yeni ortama ayak uydurabileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birini kaldırmak zarar etme riskini en aza indireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, toplumu ilgilendiren bir konuda yetkilendirileceğine ve kalabalık ortamlarda hitabet yapacağına, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına işaret eder.

Rüyada ellerini havaya kaldırmak mallarının ve parasının çoğalacağına, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına, gerek görürse insanların içine fitne sokacağına işaret eder.

Rüyada birini namaza kaldırmak sıkıntıdan sonra ferahlamaya ve kurtuluşa, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada yükseğe kaldırmak mali olarak sıkıntıya düşeceğine, kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine, yapılan çalışmaların çok başarılı olması ve büyük kazanç getirmesi sayesinde başka projelerin ve çalışmaların önünü açacağına rivayet etmektedir.

Rüyada insan kaldırmak güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına, bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments