Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezar kaldırmak

Rüyada mezar kaldırmak

Rüyada mezar kaldırmak güzel günler geçireceğine, gerekirse özür dileneceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, karanlığın biteceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, büyük başarıların ve kazançların kapısını açacağına, hayırlı bir işe adım atılacağına, bu iş sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine tabir olunur.

Rüyada mezar kaldırmak gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermekten veya sert cevaplardan kaçınmalısınız.

Rüyada mezar kaldırmak el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, yakında kendisini çok iyi yerlere geleceğine ve sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına inanılır.

Rüyada insan kaldırmak kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına inanılır.

Rüyada yatak kaldırdığını görmek borcu olan kişiler için kolayca borcunu ödeyebileceğine, her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada insanı havaya kaldırmak birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada harman kaldırmak bolluk, bereket ve rahat içinde yaşayacağına, malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yerden birini kaldırmak üzüntülerinin biteceğine ve çok hayırlı işler yaparak bol kazanca ve hayırlı rızka sahip olacağına, işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine, aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına işaret eder.

Rüyada birini havaya kaldırmak müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine inanılır.

Rüyada ağırlık kaldırmak sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına ve bu düzende yeni insanlara da yer vermeyeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments