Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği kişinin yaralandığını görmek

Rüyada sevdiği kişinin yaralandığını görmek

Rüyada sevdiği kişinin yaralandığını görmek çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine, çok büyük zorluklar ve sıkıntılar çekse bile bu kişi düzelene ve yatağından kalkana kadar bu kişiye yardım etmeye devam edeceğine, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, her geçen gün başarılarının artacağına, ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, ilk zamanlarda parasal sıkıntılar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği kişinin yaralandığını gördüyseniz:

  • Uzlaşmaya açık olmamamnız veya mesafeli durmanız evde ya da aile içinde problem yaratabilir.

Rüyada sevdiğin kişinin yaralandığını görmek evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, aile hayatı ile ilgili çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve rüya sahibinin evlilik yolunda ilerleyeceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişinin yaralandığını görmek evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine, yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına inanılır.

Rüyada bir kişinin yaralandığını görmek evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine, destek olan kişiler sayesinde çok büyük takdirler alınacağına, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğinin yaralandığını görmek yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin birinin yaralandığını görmek yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğinin yüzünde yara görmek mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine, başarıların devamlı olacağına alamet eder.

Rüyada sevdiği birinin yaralandığını görmek atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğinin yaralanmasını görmek kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, kendisi için neyin doğru, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine ve sağlık sorunları ile uğraşılacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments