Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada insan yüzlü maymun görmek

Rüyada insan yüzlü maymun görmek

Rüyada insan yüzlü maymun görmek geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına, ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine ve ferahlığa çıkılacağına, seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, sorun yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada insan yüzlü maymun gördüyseniz:

  • Duygularınızı veya niyetlerinizi paylaşmak isteyebilirsiniz.

Rüyada insan yüzlü maymun görmek iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına delalettir.

Rüyada maymun yüzlü insan görmek üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına, hak yiyeceğine delalettir.

Rüyada yüzen maymun görmek ailesini hem gururlandıracağına, maddi zarara gireceğine, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına alamet eder.

Rüyada maymun insan görmek kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına alamet eder.

Rüyada insanı maymun görmek güzel davetler alacağına, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada insana benzeyen maymun görmek geniş bir ev satın alacağına, başarısızlığa düşüleceğine, heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına inanılır.

Rüyada insanı maymun olarak görmek kötü gününü de paylaşacağına, yediğine ve içtiğine özen göstereceğine, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına işaret eder.

Rüyada maymuna benzeyen insan görmek işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, hayat standartlarının yüksek olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments