Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayaklarında kan görmek

Rüyada ayaklarında kan görmek

Rüyada ayaklarında kan görmek büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, adeta sinirden küplere bineceğine, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, evdeki bu huzurlu ortamın rüya sahibinin meslek hayatında da başarılı olmasına vesile olacağına, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, çok büyük bir aşkı, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına delalettir.

Rüyada ayaklarında kan gördüyseniz:

  • İlgilendiğiniz şey ne olursa olsun dikkatle ele almalısınız.

Rüyada ayaklarında kan görmek sorunlarını halletmeyi bileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine delalet eder.

Rüyada ayağından kan aktığını görmek kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına işaret eder.

Rüyada ayağından kan aldırmak sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayağında kan görmek işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına, yeni işlere gireceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayaklarda kan görmek yolculuğa çıkmaya, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine işarettir.

Rüyada ayağından kan akmak iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, kazancının artacağına, delalettir.

Rüyada üzerine kan damlamak evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına, iyileşeceğine, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine ve sevdiklerine hasret kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada havuzda kan görmek aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments